info@massagebank.se

Dina personuppgifter

När du köper en massagebänk eller någon av alla övriga massageprodukter som du kan hitta hos oss så samlar vi viss information om dig. Vi samlar enbart den information vi behöver för att vi ska kunna fullgöra vårt åtagande till dig samt för att du som kund ska kunna fullgöra dina åtaganden mot oss. Vi delar inte dina uppgifter till tredje part om det inte krävs för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande till dig, exempelvis för att en produkt ska kunna skickas hem till din adress. Vi sparar bara den information som krävs enligt lag och för att kunna ge så bra service som möjligt. Du kan läsa mera om vilka uppgifter vi samlar om dig, hur vi hanterar dessa samt hur vi använder dom i vår privacy policy. I och med att du handlar hos oss så godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Fr.o.m 25/5- 2018 så ersätter GDPR (General Data Protection Regulation) den svenska personuppgiftslagen. GDPR är ett omfattande regelverk för hur vi som e-handelföretag får behandla dina personuppgifter.

Vid köp av massagebänkar eller andra varor

Vid beställning av en produkt genom vår hemsida, massagebank.se, så träffas ett avtal om köp när vi på massagebank.se har bekräftat din beställning genom en orderbekräftelse, detta gäller vid köp av någon av de massagebänkarna som du kan hittar här hos oss. När du köper en eller flera övriga massageprodukter (gäller inte någon av massagebänkarna) som du kan hitta här på massagebänk.se så genomförs köpet på någon av våra partners hemsidor, cdon.com eller vidaxl.se och där dessa kommer att skicka dig din orderbekräftelse.

När du köper någon av de massagebänkar du hittar hos oss och tex. Har frågor eller funderingar kring ditt köp, om du vill häva ditt köp fram till din massagebänk är skickad, om du vill ångra ditt köp, om din massagebänk skulle vara skadad när du får den m.m. så är det oss som du ska kontakta: info@massagebank.se

När du köper någon av övriga massageprodukter och tex. Har frågor eller funderingar kring ditt köp, ångrar ditt köp, en produkt är skadad m.m så är det någon av våra partners CDOn eller VidaXL som du ska kontakta, beroende på vart köpet har gjorts.

En orderbekräftelse som gäller dina massagebänk skickas direkt till din E-postadress och som senast 24 timmar efter att din beställning har mottagits av oss. Om leveranstid gällande din massagebänks skulle ändras i beställningen kommer du att meddelas detta snarast möjligt. Du behöver vara minst 18 år fyllda för att handla hos massagebank.se

Priser & frakt för massagebänkar och massageprodukter

25% moms ingår i våra priset för våra massagebänkar som vi återförsäljer samt även för övriga massageprodukter som du kan hitta på vår sida, gäller för beställningar inom EU. Frakt tillkommer på priset och varier beroende på vilken produkt du köper, fraktsätt och vart produkten ska skickas. Du kan se din fullständiga fraktkostnad i kassan hos oss när du köper någon av Tarsus behandlingsbänkar här på vår sida. Norska kunder faktureras exklusive moms/mva. Denna delen av priset kommer sedan på separat faktura från norska tullen.

Köper du produkter utöver våra massagebänkar så kommer du att kunna se i kassan hos våra partners, CDON och/eller VidaXL  om- eller någon fraktkostnad tillkommer på ditt köp. Om du köper en eller flera varor från våra partners så kommer samfrakt att ske om dina samtliga köp är från en enda av våra partners. Gör du köp från båda våra partners så kommer dina paket att komma i olika leveranser och eventuellt även vid olika tillfällen

Betalningsalternativ & betalningsvillkor

Som kund så har du möjlighet att betala med trygga och säkra betalningsalternativ som direktbetalning via internetbank, via PayPal, via kreditkort som hanteras av DIBS eller via Klarna faktura. Köp mot faktura gäller enbart inom Sverige. Vid köp mot faktura så kommer en kreditupplysning att kunna tas, helt enligt svensk lag. Kunden kommer i sådana fall att få en kopia på kreditupplysningen hemskickad per post. För fakturaköp via Klarna så har kunden 14 dagar på sig att betala sin faktura från det att varan har skickats.

Fakturan kommer att skickas ut via e-post eller brev. Om betalning inte sker i tid så kan påminnelseavgifter och dröjsmålskostnader tillkomma, om fortsatt inte betalning skulle ske så kan ärendet komma att överlämnas till inkassoföretag som i sådana fall övertar uppgiften att driva in skulden, även här så kan ytterligare kostnader och avgifter förekomma. På klarna.se så kan du läsa mera om vilka villkor som gäller.

Om återbetalningar

Återbetalning sker via Klarna, PayPal eller DIBS. Summan återbetalas alltid till samma konto som användes när köpet gjordes. Återbetalning sker normalt sett inom 3-5 bankdagar men senast inom 14 dagar efter att vi har mottagit meddelandet om utnyttjandet av ångerrätten. Återbetalning kan dröja längre i de fall när inte försändelsen har kommit åter eller i de fall när kunden inte lämnat bevis på att varan faktiskt har återskickats.

Leveranser av massagebänkar och övriga varor

För bärbara behandlingsbänkar som Tarsus har i lager så skickas ordern som oftast inom 1-2 dagar från dess att beställningen har mottagits. Vissa elektriska behandlingsbänkar börjar att tillverkas så fort ordern kommit in och kan ha en leveranstid på 3-4 veckor. För alla övriga produkter utöver de massagebänkar som du kan hitta på vår hemsida så ansvarar våra samarbetspartners, CDON och VidaXL för leveransen, i de fall där köpet har gjorts på deras webbplatser så är det också de som du behöver vända dig till om du skulle ha frågor eller funderingar kring din leverans.

När det gäller köp av en massagebänk så levereras denna genom Postnord eller annan transportör till ditt närmaste utlämningsställe eller som hemleverans. Om din massagebänk anländer till ett utlämningsställe så skickas en avisering via e-post eller sms till dig när du kan hämta din massagebänk. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta. Vi använder oss primärt av Postnord och Schenker för inrikesleveranser. Privatpersoner får sina varor levererade till det utlämningsställe som finns närmast kundens adress.

Om leverans av elektriska/hydrauliska massagebänkar samt underreden. Alla stationära bänkar samt underreden levereras till angiven adress. I fraktkostnaden så ingår leverans dörr till dörr (gatuplan). Vill man ha så kallad inbärning av godset, exempelvis om det krävs lyft uppför en yttertrapp in i rummet där produkten ska stå, eller om det krävs transport utifrån gatan in i en hiss, eller om hiss saknas och godset måste bäras en eller flera våningar så måste detta beställas i samband med köpet då detta är en tjänst som fraktbolaget tar ut extra avgifter för.

Elektriska och hydrauliska massagebänkar samt underreden körs alltid ut till angiven adress. I fraktkostnaden så ingår leverans dörr till dörr (gatuplan). Är du osäker på om någon kommer att kunna vara på plats för att ta emot just när godset anländer så se till att på förhand beställa avisering. Fraktbolaget ringer då det nummer som du har angivit innan de kör ut godset.

Om du inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället så debiteras du en administrativ kostnad på 500 kr. Försändelsen ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar från dess att aviseringen mottagits. Vi ansvarar för transporten av din massagebänk till dig som kund. Du och transportföretaget står för risken vid en eventuell retur. I de fall där kunden har köpt hemleverans av sin massagebänk så ska kunden ta emot varan på avtalad tid och plats. Vid utebliven hemleverans som uppstår att kunden inte tar emot varan så är vi i vår rätt att ta ut en avgift om 500 kr p.g.a den uteblivna leveransen. När du får din massagebänk så är det viktigt att du kontrollerar den direkt.

Har du mottagit en felaktig eller skadad vara så kontakta oss genast: info@massagebank.se innan du skickar tillbaka varan och för att avvakta vidare instruktioner från oss. Om din vara är skadad så ska du genast reklamera din vara som skadad, vi står då för returkostnaden av din massagebänk.

Ångerrätt, öppet köp & garantier

Enligt distansavtalslagen så har du som kund rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot din vara. En återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt och öppet köp så är det kunden som står för returfrakten. Det är kundens ansvar att de uppgifter som kunden fyller i när den gör ett köp eller vill returnera en vara är korrekta och fullständiga.

Vi på massagebänk.se ska först ge vår tillåtelse att returnera en massagebänk samt se till att ångerfristen inte har passerats innan vi meddelar kunden om och hur varan i sådana fall ska skickas tillbaka. Alla returer skall ske med spårning via tex PostNord eller som Företagspaket, Returer får inte skickas som postförskott eller frisvar. Kunden står för returkostnaden och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda. Som privatkund har du alltid 3 års reklamationsrätt på varor. Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt konsumentköplagen. Vid reklamationsärenden följ alltid riktlinjerna enligt Allmänna ReklamationsNämnden, arn.se. Du kan också alltid läsa mera på konsumentverket.se

Garantin på din massagebänk gäller från varans ursprungliga inköpsdatum. Du kan alltid läsa mera vad som gäller för specifika garantier för alla olika massagebänkar och modeller på Tarsus egna hemsida, tarsus.se. För alla frågor gällande ångerrätt, öppet köp och garantier utöver våra massagebänkar här på massagebänk.se så behöver du kontakta vår partner där denna vara/varor köpts (CDON och/eller VidaXL).

Force Majeure

För händelser som exempelvis krig, naturkatastrofer, invasioner, revolutioner, terroristhandlingar, myndighetsbeslut och övriga jämförbara händelser som står utanför vår kontroll så befrias vi från de ansvar som står skrivna i dessa köpvillkor. Vi står heller inte ansvariga för indirekta förluster som exempelvis utebliven vinst, uteblivna intäkter, förlorade affärmöjligheter och övriga jämförbara händelser som också står utanför vår kontroll.