info@massagebank.se

Om Oss

Om Oss

Massagebänk.se är ett Spanskt företag med säte på Kanariöarna. Adress: Calle Las Margaritas 9, 35100, San Agustín de Gran Canaria. Spanien. Är det något du undrar över gällande våra köpvillkor som du finner här nedan så når du oss enklast på: info@massagebank.se.

Vi på massagebänk.se återförsäljer Tarsus massagebänkar samt så rekommenderar vi övriga massageprodukter och massagehjälpmedel som affiliate åt våra partners CDON och VidaXL.

Vi tillverkar eller lagerhåller inte själva någon produkt som du kan hitta här hos oss. När du som kund köper en massagebänk som du har hittat här hos oss så går det till på så vis att vi tar betalt för produkten och skickar sedan genast din order vidare till Tarsus. Din massagebänk kommer sedan att skickas direkt till dig från Tarsus själva.

När du istället köper andra produkter (utöver massagebänkar) här på sidan så är dessa annonslänkar genom våra partners, CDON & Vida XL. Vid köp så slussas du på direkt vidare till vår partners hemsida och där köpet genomförs. Genom dessa köp så genererar vi på massagebänk.se våra intäkter genom att vi får en mindre provision på försäljningen.